По ваше желание подготвихме разнообразни нови дължини на най-често поръчваните бебешки герданчета. Вече са на Ваше разположение повече вариации: от 30 см за най-малките бебета, 32, 33см - стандартен бебешки размер, 34, 35 и 36 см за по-едри бебенца и малки деца. Можете да изберете Вашия размер като измерите обиколката под гушката на бебето (с конец или  въженце, което после можете да измерите с линийка) до дължина, която да не стига до устата, а до брадичката му или да има 2-3 Ваши пръста хлабина между вратлето и герданчето.  Тогава ще получите безопасния размер, подходящ за Вашето дете. Когато детето и бебто носят герданче от кехлибар, моля не го оставяйте без родителско наблюдение. Сваляйте нощно време. Мийте редовно герданчето с вода и добре гушката на бебето за максимална хигиена. 

Нашите  цени за доставки с Еконт и Спиди:

до офис около - 5-6 лв.,

до Ваш адрес 6-7 лв. 

Нашият сертификат, който получавате при всяка поръчка:

Опаковките ни включват флаер с информация и наши контакти, етикет с инструкции за безопасност и употреба и подаръчна торбичка от органза или суров памук. Ако желаете опаковка за подарък, с радост ще ви предложим безплатно кутийка от крафт картон със сатенена панделка, само посочете в полето "Бележки към поръчката" при попълване на вашите данни в поръчката.

 

Откриваме нова категория Луксозни Колиета

Това е един съвсем нов клас бижута, разкриващ изискаността и блясъка на кехлибара.

В нея ще откриете красиви и неповторими бижута, дело на изкусни майстори, като всяко колие само по себе си е уникат и е в една единствена бройка.

Това, което ще видите на снимката ще бъде това, което получавате.

 

Комплекти "Мама и бебе"

Избирайки комплект от дадена комбинация спестявате с до 10% от цената на бижутата поотделно.

Дамско колие в комплект с детско герданче от кехлибарени мъниста близки по модел, цвят и форма.

Детски комплекти:

Детско герданче в комплект с  подходяща гривничка от еднакви по форма и цвят мъниста суров или полиран кехлибар.

За поръчки над 120 лв 5 лв фиксирана доставка до офис на Еконт и Спиди

За поръчки над 150 лв. 4 лв фиксирана  доставка до офис на куриер 

За поръчки над 250 лв. безплатна доставка до офис и Ваш адрес

За поръчки над 350 лв. 5% отстъпка и безплатна доставка до офис на куриер

 

Герданчета за  по-големи деца от полирани, лечебни и сурови мъниста

Лечебни герданчета от натурален кехлибар за по-големи деца с дължина от 36 до 38 см.  Известно е, че повишават концентрацията, успокояват нервното напрежение, безпокойството и стимулират умственото развитие на децата. Излъчваните отрицателни йони балансират бионергията
в  детския организъм и възстановяват жизнеността и тонуса.

Бебешките герданчета от кехлибар са изпитан лек при болките от никненето на зъбките, при безпокойство, безсъние и превъзбуденост при бебета и малки деца. Има болкоуспокояващ и имуностимулиращ ефект. Напълно чист, безопасен и природен метод, доказал се през вековете.

В Литва кехлибарът традиционно се носи и от бременни жени. Вярват, че кехлибарът оказва положителното си влияние не само на майката, но и на плода, за да имат здраво, весело и спокойно бебе. Особено полезно е кърмещата жена да носи гердан или колие от кехлибар, тъй като маслата, съдържащи се в кехлибара подкрепят нервната и недокринната система, помагат на организма при хроничната умора, стреса и безсънието.

Можете да сложите герданче от кехлибар на бебето си, когато то вече е навършило 2 месеца. Гривничките могат да се носят на глезена при бебета, които вече започват да са по-активни с ръцете и има опасност от сваляне, скъсване или прегризване на някое мънисто.  Герданчетата са нанизани на двоен конец, като всяко мъснито е отделено с възелче от другите, тази система за сигурност не позволява при скъсване или нарязване да се разпилеят мънистата, закопчалката е винтова в цвета на кехлибара.

Герданчетата  са изключително здрави и издържливи, но въпреки това не е препоръчително да се играе с тях, да се дъвчат или дърпат. Основното им предназначение е носене под дрешките, за да  се осигури контакт с кожата.  От съображение за сигурност не оставяйте бебето без надзор! Ако забележите, че детето дърпа или си играе с гривната или герданчето свалете и го приберете далеч от него.

Изборът на герданче оставяме на вас :) Който и модел да изберете със сигурност ще има полезен ефект. И все пак - при силни болки, продължителен плач, безпокойстово и безсъние ви препоръчваме изделията от суров кехлибар. Те са изработени от изключително чист и нетретиран кехлибар, неполиран, за  по-висока концентрация на ползените  съставки.

Всички артикули и материали от кехлибар са с доказан произход.

Сертификати за автентичност и безопасност от производителите:

                                                                                

 

Внимание!

 Възможно е да има разлики в нюансите на кехлибара в зависимост от осветлението и настройките на всеки монитор, както и разлика в нюансите в партидите на кехлибара.

Кехлибарът е естествен органичен материал и при удар или натиск е възможно отчупване на частици.  Въпреки изцяло ръчния процес на сортиране, обработка и нанизване и контрол на качеството   при 100% натуралния кехлибар  при неправилна употреба и съхранение е възможно счупване.

При неудволетвореност имате право да върнете продуктите в 14 дневен срок.

При  счупване или дефект проявен до 30 дни от закупуването Ви предлагаме размяна с нов артикул изпратен за наша сметка.

До четири месеца от получаването след консултация по телефона можем да подменяме счупени продукти с нови, но само срещу доплащане 40-70% от стойността им според износването на върнатия продукт.

Бъдете здрави!