Добре дошли в нашия сайт специализиран в продажбата на натурална бижутерия от 100% естествен кехлибар, добит от Балтийско море, обработен по щадящ начин и запзил в максимална степен полезните си свойства. Предлаганите от нас бижута се произвеждат в Литва по наша заявка и наши модели по Литовска технология като са съобразени с с Европейските изисквания за безопасност и качество. Стоката е сертифицирана, разполагаме с всички документи, доказващи произход, качество и лабораторни тестове.

Преди поръчка Ви съветваме да се запознаете с Общите ни условия за ползване на сайта и политиката ни за поверителност.

Посочените цени са в лева с включено ДДС и са крайни.

Нашият сайт не изисква регистрация за поръчка. Всяка поръчка се изпраща до максимум 3 работни дни. Работим максимално бързо и обикновено поръчките направени до 15.30 часа се изпращат още на същия ден.

Работим с куриерските  фирми  Еконт Експрес и Спиди  като ползваме преференциални цени за доставки: 

до офис на Еконт: 5-6 лв.,

до Ваш адрес: 6-7 лв. ,

населени места без обслужващ офис около 7-8 лв.

С куриерска фирма Спиди:

до офис на Спиди по тарифа на фирмата: цени около 5-6 лв

до адрес: около 6-7 лв.

за поръчки над 120 лв  5 лв. доставка до офис на Еконт и Спиди

За поръчки над 150 лв. 4 лв  доставка до офис на Еконт и Спиди

За поръчки над 250 лв. 4 лв  безплатна  доставка до офис на Еконт и Спиди и до Ваш адрес.

С всяка поръчка получавате фалер с обща информация, инструкция за ползване, малко сертификатче за гаранция и произход. Стоките са опаковани в торбички от органза, или кутийки от крафт картон и защитен транспортен плик с балонирано фолие. По желание, можете да отбележите във вашата поръчка, че желаете подаръчна опаковка. Ще опаковаме с удоволствие безплатно за Вас!  Имате опция " Прегледай преди да платиш" , която Ви молим да използвате, с цел по-бързо и лесно разрешаване на евентуални проблеми свързани с доставката или дефект на стоката. Всяка пратка пътува със застраховка и стикер "Чупливо". При установяване на счупване, моля незабвано да уведомите куриера, а след това да се свържете и нас, за да разрешим по най-бързия начин проблема. Ако до 3 дни работни дни не получите известие за Вашата пратка, молим да се свържете с нас.

Информираме Ви, че са възможни разлики в цветовата визуализация на потребителската компютърна конфигурация. Цветовете на всеки продукт са указани в текстовете към него. Възможни са и минимални отклонения в нюансите и формите дължащи се на естествената природа на кехлибара, както и леки разлики в различните партиди. Имайте предвид, че кехлибарът е естествен материал (изкопаема смола на милиони години) и всяко едно парченце кехлибар е по своята природа е уникално и неповторимо.

При неудволетвореност или друго имате право да върнете продукта в 14 дневен срок от датата на получаването му,  съпроводен от всички документи и опаковки и задължително с касов бон. При установяване на дефект, грешка от наша страна или счупване можете да върнете продукта в рамките на 30 календарни дни, като първо ни уведомите по телефон или имейл. Повреден артикул заменяме с нов или Ви възстановяваме сумата. Веднага след получаването на стоката и нейния преглед,  сумата ще Ви бъде възстановена по банков път или по договорен друг начин. Моля да се запознаете с пълните ни гаранционни условия и указанията ни за експлоатация на продуктите от кехлибар от гаранционната карта по-долу, като е необходимо връщането да е съпроводено с попълнена гаранционната карта изпратена по имейл или заедно със стоката.

**********************************************************************************************

АМБЪР КИДС ЕООД ЕИК: 204563037,  търговски  адрес: гр. Варна 9010, ж.к. „Бриз-Юг“, ул. „Д-р Петър Скорчев“ № 29, ет. 4  тел.: 0889692466, ел. поща: [email protected],

http://amberlino.com

Он лайн магазин Amberlino - дамска, мъжка и детска бужутерия от кехлибар

 клиент: ………………………..                                              Дата и час на издаване:………………….

Булстат:………………………..                                             Място на издаване: гр. Варна

Телефон:………………………

                                               ГАРАНЦИОННА     КАРТА

 към поръчка № …………….                         от дата: …………………

категория: ………………………..

наименование:……………………

количество: ………………………

Указания за правилна експлоатация:

   Предвид на естествения материал, от който са изработени, изделията от кехлибар, те изискват да се предпазват от непосредствен контакт с препарати, козметика, масла,  басейни, плаж и други подобни. Изделията от кехлибар са крехки и е препоръчително да се пазят от удари, механични въздействия, силен натиск, резки и силни дърпания на изделието. 

   Изделията от кехлибар могат да се мокрят. Мият се с топла вода, а при по – сериозно замърсяване с нежен шампоан, като се избягват силни и агресивни почистващи препарати.

   Кехлибарът не се стерилизира, не се излага на пряка слънчева светлина, не се търка с абразиви и ацетони.

   При бебешките и детските изделия от кехлибар се изисква непрекъснат родителски контрол, с цел максимална безопасност. Препоръчително е нощем изделието /гердан и/или гривна/ да се сваля от детето, с цел предотвратяване на инцидент.  Не оставяйте детето никога само, когато носи гердан и/или гривна от кехлибар, не позволявайте детето да дърпа, играе и/или гризе кехлибара. Не дърпайте детските артикули с цел тестване на здравината им.

  !!! Готовите изделия от кехлибар не подлежат на ремонт и при следи от умишлено нарушаване на целостта им и/или повреждане, търговецът има право да откаже да уважи предявени рекламации, заявления за връщане, отказ и други претенции на Потребителя.

     ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ НА ТЪРГОВСКАТА ГАРАНЦИЯ:

  Търговецът отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока, в рамките на 30/тридесет/ календарни дни, считано от датата на доставяне на стоката, Търговецът извършва безплатна подмяна с нов артикул. Разходите за изпращане на гаранционната стока до търговския адрес на Търговеца са за сметка на Потребителя. Търговецът поема разходите за транспорт на подменената стока до Потребителя.

   При дефект в изделието, включително и дефект, довел до повреждане и/или счупване, установен след 30 /тридесет/ дни от доставката, в рамките на 90/деветдесет/ дни след доставката, Търговецът извършва ремонт на изделието по оферирана цена  като транспортните разходи са за сметка на клиента. 

  При повреда и желание от страна на клиента да си поправи изделието сам, в рамките на 90 /деветдесет/ дни след доставката, търговецът изпраща безплатно резервни материали: закопчалки, еластичен силикон, допълнителни кехлибарени мъниста до 1 грам за изделие. В този случай разходите за транспорт са за сметка на Потребителя. След този период резервните материали могат да бъдат  закупени от търговеца.

       Информираме Ви, че търговската гаранция отпада в случай на:

  • Опит за поправка от страна на Потребителя и/или друго неупълномощено лице;
  • Третиране на изделията с агресивни, абразивни почистващи препарати за масова употреба.
  • Умишлено механично тестване здравината и/или целостта, и/или автентичността на кехлибара, и/или на изделието, както и подлагане на „домашни“ тестове.

Дружеството не носи отговорност при повреда на стоката следствие на форсмажорни обстоятелства.

 РЕКЛАМАЦЯ, ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ, ЗАМЯНА

   Рекламация: Потребителят има право да предяви рекламация при несъответствие на стоката с договора за продажба. Несъответствието НЕ следва да се дължи на естеството на стоката или на характера на несъответствието. Потребителят може да предяви рекламация до две години от доставката на стоката, но не по-късно от два месеца от установяване на несъответствието с договореното. Потребителят има право да предяви рекламация на стоката, независимо от това дали търговецът е предоставил търговска гаранция.

  При предявяване на рекламация, Потребителят може да претендира за възстановяване на заплатената сума, за заменяне на стоката с друга, съответстваща на договореното, за отбив от цената или за безплатно извършване на ремонт при условията и по реда на чл. 112,  чл. 113 и чл. 114 от Закона за защита на потребителите. Потребителят не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за намаляване цената на стоката, когато търговецът се съгласи да бъде извършена замяна на потребителската стока с нова или да се поправи стоката в рамките на един месец от предявяване на рекламацията от Потребителя. Потребителят не може да претендира за разваляне на договора, ако несъответствието на потребителската стока с договора е незначително.

   Рекламацията се предявява пред Търговеца устно или писмено. При предявяване на рекламация Потребителят представя стоката на търговския адрес на Търговеца, посочва предмета на рекламацията, предпочитания от него начин за удовлетворяване на рекламацията, съответно размера на претендираната сума, и адрес за контакт. При подаване на рекламация Потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията: касова бележка или фактура; гаранционна карта, протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с договореното; други документи, установяващи претенцията по основание и размер. След направена от Потребителя рекламацията, Търговецът я вписва в регистър за рекламации и дава на Потребителя входящ номер. Търговецът поема разходите за транспорт на подменената стока до Потребителя.

  Информираме Ви, че гаранционните условия отпадат в случай на:

  • Неправилно и/или нехайно ползване, и/или съхранение на изделията. Преди използването на стоката, прочетете внимателно Указания за правилна експлоатация.
  • Механични повреди и счупвания в резултат на действия на Потребителя, включително и третиране на изделията с агресивни и абразивни почистващи препарати и други вещества.

Отказ за получаване: Потребителят има право да откаже получаването на заявената за покупка стока, когато:

  • доставената стока явно не съответства на заявената за покупка и това може да се установи чрез обикновения й преглед;
  • цената, която Потребителят следва да заплати, не съответства на дължимата цена;

  При отказ за получаване на стоката, извън посочените по – горе случаи, отказът се счита за неоснователен и Потребителят дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В този случай, Търговецът има право, съобразно предвидения в закона ред да претендира от Потребителя обезщетение за всички вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви други разходи извън разходите за доставка и връщане на стоката, настъпили в следствие на отказа.

 Замяна: Потребителят, има право да заяви подмяна на артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка, като  заяви желанието си, писмено на адрес и/или имейл, в срок не по-късно от 14/четиринадесет/ дни от получаване на стоката.

   В този случай Потребителят следва да върне стоката, в 14-дневен срок от уведомяването във вида, в който е получена, в добър търговски вид. Върнатата стока, следва да бъде без следи от употреба, без драскотини, без следи от удари и със защитното си покритие. Стоката следва да бъде върната в оригиналната опаковка и етикети, ведно с всички съпровождащи я документи издадени от търговеца: фактура, касов бон, гаранционна карта и други. При некоректно върната стока, търговецът може да откаже замяна на стоката. В този случай разходите за транспорт са за сметка на Потребителя.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ЗАМЯНА

Дата на приемане Дата на завършване Поръчка № Описание на извършена замяна Подпис на Търговеца Подпис на Потребителя
           

С подписа си при получаване на пратката, Потребителя удостоверява, че заменена стока е приета без възражения и забележки.

**********************************************************************************************

Всяка поръчка Ви задължава с плащане на стоката. При непотърсени пратки и неоснователен отказ, дружеството ни ще се възползва от предвидената в закона възможност за възстановяване на сторените от тях допълнителни разходи и претърпени вреди, поради недобросъвестното Ви деяние.

При отказ на изпратена стока, можете да я върнете, при условие, че поемете и двете доставки. При получена, неизползвана стока в рамките на законовия срок от 14 дни имате право на отказ от договора за покупка като я върнете във вида, в който е била изпратена заедно с всички придружаващи документи. Формулярът за Право на отказ можете прочетете по-долу, за да се запознаете с всички условия. При желание за упражняване на правото Ви на отказ, моля да копирате и попълните формуляра като го изпратите по имейл или разпечатан заедно със стоката.

**********************************************************************************************

ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ

До

АМБЪР КИДС ЕООД ЕИК: 204563037, търговски  адрес: гр. Варна 9010, ж.к. „Бриз-Юг“, ул. „Д-р Петър Скорчев“ № 29, ет. 4

тел.: 0889692466, ел. поща: [email protected],

http://amberlino.com

 От /име на Потребителя/………………………………………………………………………………….,

координати за обратна връзка:…………………………………………………………………………..

имейл адрес за потвърждаване за получен отказ:………………………………………………………

    С настоящото Ви уведомявам, че се отказвам от сключения договор за покупка на следните стоки/описание на продукта/:……………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………………………….

Стоката е поръчана на ........................................... с поръчка № ………………………………………

Стоката е получена на /датата на получаване от Потребителя/..........................................................

Желая заплатените от мен суми да ми бъдат възстановени, по следната банкова сметка:

……………………………………………………………………………………………………………….

 ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ ОТ ДОГОВОРА

Потребителят има право в срок от 14/четиринадесет/ дни от получаване на стоката да се откаже от договора, без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за доставка. Потребителят може да упражни това свое право, като уведоми Търговеца с недвусмислено заявление изпратено писмено по пощата и/или на имейл адрес. В заявлението си до Търговеца, Потребителят следва да се индивидуализира, да посочи данни за поръчката, както и да посочи коректна информация за контакт и при необходимост банкова сметка, на която желае да му бъде възстановена сумата. Потребителят може да използва приложения стандартен формуляр за отказ, но това не е задължително. В тази връзка, търговецът незабавно връща и/или изпраща на посочен от Потребителя имейл адрес, съобщение за потвърждение за получения отказ.

    При законосъобразно и своевременно упражнено правото на отказ от Договора, Търговецът без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14/четиринадесет/ дни, считано от датата, на която е информиран за отказа, възстановява на Потребителя всички получени плащания, /с изключение на допълнителните разходи, свързани с избран от Потребителя начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от търговеца/. Търговецът възстановява заплатените суми на Потребителя по посочена от последния банкова сметка и/или по друг подходящ начин, като възстановяването не е свързано с никакви разходи за Потребителя.

  При отказ от Договора, Потребителят следва да върне стоката на адреса на управление на търговеца,  без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14/четиринадесет/ дни, считано от деня, в който Потребителят е информирал търговеца за отказа си от договора.

   Потребителят следва да върне получената стоката във вида, в който е получена, без да бъде ползвана и/или повредена, в добър търговски вид. Върнатата стока, следва да бъде без следи от употреба, без драскотини, без следи от удари и със защитното си покритие. Стоката следва да бъде върната в оригиналната опаковка и етикети, ведно с всички съпровождащи я документи издадени от търговеца: фактура, касов бон, гаранционна карта и други.

  Потребителят носи отговорност за намалената стойност на стоката, причинена от изпробването, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране. Потребителят има право да пробва закупената стока и да се увери, че отговаря на очакванията му, но корелативно на това Потребителят е длъжен да пази стоката в състоянието, в което я е получил.

При върната стока в некоректно, занемарени и/или повредено състояние, Търговецът може да направи удръжки съразмерно намалената стойност на стоката и  нанесени повреди, и щети.

  Търговецът има право да отложи възстановяването на сумите на Потребителя до получаване на стоката на адреса на управление. Срокът за връщане на стоката се счита спазен, ако стоката е изпратена обратно на Търговеца, преди изтичането на 14-дневния срок от уведомяването на търговеца за отказ от договора. Разходите за връщане на стоката са за сметка на Потребителя.

При необходимост от възстановяване на сума, платена с карта от страна на потребителя, съответната сума ще бъде възстановена чрез картова операция по същата картова сметка на потребителя.

     Търговецът си запазва правото да не възстанови заплатената от Потребителя сума в случай на нарушаване на едно или повече условия за връщане на стока.

   Информиран/а съм и не възразявам, Търговецът да обработва, предоставените с настоящия формуляр лични данни, в това число и информация за банкова сметка за целите на упражненото право за отказ от договора, за срок съобразно закона. Запознат/а съм с правата си като субект на лични данни:

  /подпис/…………………………………………

Гр/с.................................                                                               ..................................

/Дата/:……………………………….                                              /Подпис на Потребителя/

 

За уточнения, въпроси или по-големи поръчки можете да се свържете с нас по всяко време на e-mail: [email protected] или в работно време на телефони: 0889692466, 0878672466, както и по Вайбър или във Фейсбук страницата ни Amberlino.

Приятно пазаруване!

 

 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram